Puppy news

We hebben voor alle puppen een plekje gevonden. Ze groeien goed. Pappa Bodi kijkt nog voorzichtig om een hoekje.

DSC_4576

 Ze zien er lief uit, maar ik denk niet dat AEvi wil dat ik naar ze toe ga.

AEvi is bevallen

Zaterdag 14 maart zijn er 11 pups geboren. Helaas zijn twee teefjes doodgeboren, maar 9 is ook een prachtig aantal. AEvi ontpopt zich als een geweldig zorgzame moeder.

DSC_4251

DSC_4242

Dikke dame 5 mrt. 2015

Nog even, rond 15 maart verwachten we de puppen. AEvi wordt al behoorlijk dik en we kunnen de puppen voelen bewegen in haar buik. Wij tellen de dagen, dat kunnen Bodi en Bredlir niet. Als ze AEvi na een tijdje weer zien besnuffelen ze haar buik en achterhand. Effe checken. Zo mooi om te zien. Hieronder is het verschil goed te zien tussen september 2014 en vandaag.

DSC_3549

Dikke AEvi

Echo 9 feb 2015

Vandaag met 4 weken een echo laten maken. Resultaat positief. We hebben ze gezien. AEvi is echt zwanger. We verwachten de pups rond 15 maart.

echo AEvi 1 2015 02 09

AEvi gedekt 11 jan 2015

Dankzij progesteronwaarde bepaling met de immulite (meest betrouwbaar en binnen 2 uur uitslag) bij dierenkliniek de Woldberg in Steenwijk was het goede moment niet te missen. Op 11 januari is AEvi door Bodi gedekt. Ook de tweede dekking is gelukt. Nu afwachten. Over 4 weken laten we een echo maken om te kijken of ze drachtig is.

AEvi en Bodi jan 2015

AEvi loops

Ze heeft ons ruim 10 maanden laten wachten maar nu is het zover. De dame is loops geworden. Volgende stap is de dekking. We gaan ervoor !!!

Fotoshoot 1 nov 2014

Met het mooie weer gauw een paar foto’s gemaakt.

CLUBMATCH HCN 13 sept. 2014

AEvi en Barouch

Het was weer een gezellige dag. Barouch en Bakari waren ingeschreven. Zelf geen honden ingeschreven omdat tot vlak voor de 13e niet zeker was of we erbij konden zijn.

Barouch heeft het top gedaan, 1e open klasse, reserve beste reu van de dag, en beste Nederlands gefokte hond van de dag.

Barouch en AEvi kunnen het prima vinden samen

Meer laden